+359 897860963     solid1@abv.bg
 







 
Вие сте в: ХИМИЧЕСКИ СУРОВИНИ Суровини използувани в козметиката Bronidox L

ХИМИЧЕСКИ СУРОВИНИ Суровини използувани в козметиката Bronidox L

  Bronidox L
Цена: 5.00 4.00 лв.

Химическо наименование: INCI: Propylene Glycol (and) 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane
Производител: BASF
Активно вещество: (MW 212)-9,5÷10,5%
Технически данни: Бактерицид, течност 10%
Приложение: Bronidox L е почти безцветен, прозрачен течен консервант за употреба в повърхностноактивни препарати и широка гама от козметични продукти за изплакване. Bronidox L е стабилен до 40°C и не подлежи на промени в препарати с диапазон на pH от 5 до 8.
Този консервант има широк спектър на действие срещу бактерии и гъбички. Поради добрата си съвместимост с други козметични суровини, може да се комбинира и с други козметични консерванти.
В съответствие с Регламента за козметичните продукти ((EC)1223/2009), условията за употреба на 5-бромо-5-нитро-1,3-диоксан са изброени в приложение V (референтен номер 20). Одобрен е до максимална концентрация от 0,1% за употреба само в продукти за изплакване и трябва да се избягва формулировката на нитрозамини.











НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ СТОКИ НА СКЛАД НА
МНОГО НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОКО КАЧЕСТВО!
Контакти
Гр. Варна, "Генерал Цимерман" 9
GSM: 0897860963
E-mail: solid1@abv.bg




ОТКРИЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ 2022, Всички права запазени. Условия за ползване / Защита на личните данни